2011/10/08

bababa

hejsensvejsen.
sitter hemma hos min älskling nu och ska snart duscha. har varit vaken sen halv nio och känner att jag snart kommer vara trött igen, men vaad gör det om hundra år.
igår for vi till daniel där dom skulle bada badtunna, men jag å oscar hoppade de och var sällskap istället. men de va inge vidare speciellt där så vid halv 12 så var vi nog hemma igen och skulle sova. började kolla på filmen jag saknar dig, men somnade innan jag hann fatta något, så får ge den ett nytt försök en annan gång..

imorse då vi vakna låg vi i sängen å myste lite tills vi va pigg nog att kliva upp, arne å ingela klev upp strax efter oss och vi åt frukost allihopa och arne fick sin present av oss. de blev presentkort på casinot.. :)
sen har vi inte gjort nå värst speciellt. jag tänkte gå å duscha nu en sväng och snart kommer oscars farmor och ska hit å fika så vill inte va lika äcklig då som jag är nu.. hehe
i eftermiddag blir det nog en resa till sollefteå. eller jag hoppas det iaf, är sugen på god mat och bowling! om inte det blir så åker vi nog till sundsvall för birsta träffen? men är inte spec sugen på det om jag kan sägaså..

jaja duschen väntar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar