2011/11/11

little star

hejhejdär!

inatt har jag verkligen fått sovit ut. somnade 23 och vaknade 08.45 pigg som en mört. aas skönt.
var super trött igårkväll så. vi kollade på en knepig film igår kväll som hette  the shortcut de va en sån film som man vill se klart, fast den är förutsägbar men ändå inte? hm..

sen så gjorde jag klart en uppgift som ha deadine ikväll, så de va är skönt å slippa ha den å göra i eftermiddag. sen så gick vi bara å la oss i sängen å somnade.

imorse så hade vi konstarterna å samhälle, där vi skulle spela upp en kort pjäs om hur elaka vissa busschaufförer kan vara mot allmänheten osv.. det var kul å se alla andras men lite nervöst å spela upp våran. men de gick bättre än vi trodde tror jag, haha. sen hade vi lunch, va typ inge gott å välja mellan idag så åt bara lite. men åt så sen frukost idag så är inte ens hungrig nu ju. på lunchen gick vi in på cubus å ja hittade ja perfekta skjortan. den är vinröd och kommer att användas på julafton. hittade inte den på cubus hemsida men visar er sen :) lagom lång å ha till leggings men går å ha instoppad oxå!

har nu tråååk engelska. gör ingenting. haha tycker texten vi läser är så himla svår. men ska börja nu iaf. sen har vi samhällskunskap där vi håller på med något nytt ju, så blir nog mest å sitta å lyssna idag. sen slutar jag finally å de är helg! :D när ja kommer hem ska vi städa lägenheten, duscha å gör oss iordning sen kommer jon, matthias, rasmus å mia från hammarn å hänger med oss ikväll. :) känns kul att vara nån annanstans än i hammarn å åka bil fram å tillbaka. få se om vi kanske åker till hammarn imorn.. men vi få se.
HEJDÅ NU SKREV JAG NYSS LIKA MYCKET SOM I EN BIBEL ENLIGT THERESE HAHA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar