2012/07/31

blood, sweat and tears

Hallådär!

Sitter i soffan och blev för ett tag sen less på livet igen typ. Jag har såna upp och ner gångar asså! Minsta lilla och jag orkar knappt göra något alls.. Knäppt. Ja iallafall så är jag less för att Oscar jobbar till klockan 20 ikväll också, så jag blir ensam heeela dagen nu med.
Men innan jag fick reda på det så har jag hunnit fått en hel del gjort, diskat, plockat undan allt, städat i garderoben, så nu är det bara dammsuga kvar typ. Och ja, jag har ju ända till klockan 20 på mig ikväll, så känner ingen stress precis.

Har laddat ner en film nu och sen ska jag börja kolla på solsidan.

Iallafall så åskade det cpmycket förut, var jätteläskigt, jag brukar inte vara rädd för det alls, utan tycker det mest är mysigt, men de var läskigt att vara själv i en lägenhet när lamporna började blinka.. Men som tur va så pratade jag med Sofie i telefon samtidigt! Men nu har vädret helt vänt, solen skiner och himlen är blå, helt sjukt hur det kan vara.. Haha.. Likadant som min livslust assoo!

Jaja, känner att jag vill ha något i magen nu.. Men vaaad. Hmm..
Köpte ju massa gomat igår, men känns så tråkigt och göra det till mig själv, men samtidigt så kommer ju Oscar hem ikväll och är hungrig och vill också ha. Jaja, vi få se. Jag vet liksom inte juuuuuuu

Aja.
Hejdå! Hoppas eran dag är roligare än min :)
PuSsAr



Might seem that no one cares,

Been working hard for years  

Keep climbing up the stairs 

Gotta know that you already there


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar